Hoppa till innehåll

REPARATION AV GÄRDSGÅRD EFTER STORMSKADOR

Ibland drabbas vi människor och vår egendom extra hårt av naturens krafter och liksom annat utomhus kan gärdsgården ta skada vid till exempel stormar. Står du inför faktumet att träd har ryckts upp med rötterna eller fallit på ditt staket, så att slanor eller stör har knäckts eller att gärdsgården lyfts upp av krafterna? Det går det att åtgärda de delar som skadats. Utöver att bygga gärdsgårdar erbjuder vi översyn, service och reparation och har god erfarenhet av att hjälpa våra kunder med gärdsgårdsreparation efter stormskador. 

ÖVERSYN & SERVICE AV GÄRDSGÅRD SAMT GÄRDSGÅRDSREPARATION

Hur gärdsgården ser ut med tiden beror på många olika saker. Så klart virkets kvalité och ålder, den hantverksmässiga metod som gärdsgården byggdes med, om den byggts med stödjande stöttor osv. Utöver det påverkas liksom allt annat utomhus av olika saker, allt från sättningar i marken, väder och vind till plogskador eller annan skada från oss människor. Utöver att bygga gärdsgårdar erbjuder vi översyn, service och reparation. För de kunder vars gärdsgård behöver repareras vet vi att det innebär en enkelhet.

Ostnorsbuan_3_322x322

PRISUPPSKATTNING

Har du drabbats av skador på din gärdsgård efter storm? Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi med en prisuppskattning. Viktigt att vara medveten om är att gärdsgårdens konstruktion kan innebära att det är en något längre del än den uppenbara skadan som kan komma behöva lagas. Exempelvis om en trasig sektion mäts upp till 3 meter där slanor och stör gått av behöver sannolikt ett antal meter åt vardera sida bytas för att kunna reparera skadan.

Många försäkringsbolag är tydliga med att skador på staket inte ersätts vid stormskador genom villa-/hemförsäkringen men vissa försäkringsbolag gör undantag, allt beror oavsett på vilken försäkring och vilket försäkringsbolag du har. I dialogen med ditt försäkringsbolag kan du behöva prisuppskattning på en reparation. 

För att kunna ge en så rättvisande prisuppskattning som möjligt ber vi dig mäta den skadade / de skadade sektionerna och även gärdsgårdens totala längd. 

 

DETTA INGÅR VID EN REPARATION

  • Byte av eventuellt trasiga vidjor, störar och slanor

  • Uppriktning av lutande delar

  • Översyn och justering av grindar och portaler

PRIS

Etableringskostnad, löpande timpris plus materialkostnad. 

Bindng_600x600

PRISUPPSKATTNING

Delge oss fakta om din gärdsgård och dina behov för en kostnadsfri prisuppskattning.