<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=347797399525638&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

GRINDAR, PORTALER & TILLBEHÖR

Vi utför förädling av allt vårt gärdsgårdsmaterial samt tillverkning av grindar och portaler i Jämtland. De trägrindar och portaler vi presenterar nedan är noga utvalda av oss för att komplettera gärdsgårdens helhetsbild. Vi erbjuder allt från en traditionell pinngrind till en gedigen och hantimrad portal. Samtliga modeller kan måttbeställas enligt dina önskemål. Rådfråga oss gärna i vad som kan passa bäst till just din gärdsgård.

Torpargrind_600x600

Torpargrind

Torpargrinden tillverkas i senvuxen gran och råkantad fura. Tillverkas i måtten 1,3 till 2,5 meter. Vid större öppning rekommenderas dubbel Torpargrind, finns i måtten 2,6 till 5 meter.

Gårdsgrind till gärdsgård

Gårdsgrind

Gårdsgrinden är alltid en dubbelgrind. Den tillverkas i senvuxen gran och råkantad fura. Grinden kan fås i mått från 2 meter till 4 meter.

Herrgårdsgrind till gärdesgård

Herrgårdsgrind

Herrgårdsgrinden tillverkas helt i fura. Enkel trägrind i mått från 0,9 till 2,5 meter, och som dubbelgrind mellan 1,8 till 5 meter.

Pinngrind till gärdsgård

Pinngrind

Pinngrinden är den ”traditionella” gärdsgårdsgrinden. Den är helt tillverkat i gärdsgårdsmaterial, avbarkad och obehandlad. Det ger dig en underhållsfri grind.

slanoppning-randbarkade-slanor-1

Slanöppning

Slanöppning kan användas istället för grind. Det är en enklare variant i en öppning som man inte behöver använda så ofta. Mått från 1 till 4 meter.

Handsmidda beslag till gärdsgårdsgrindar

Smidesdetaljer

Till trägrindarna använder vi endast handsmidda beslag från vår egen smedja. Det gör våra gärdsgårdsgrindar genuint handgjorda in i minsta detalj.

Dalaportal

Dalaportal

Dalaportal är en ståtlig timrad entréportal som passar alla sorters grindar i trä. Taket är av kluvet rundtimmer.

Jämtportal

Jämtportal

Jämtportalen är en timrad entréportal som vackert smälter in med naturen. Den är näverskodd och har ett torvtak.

DESIGNVAL

Vissa gärdsgårdsgrindar och portaler behöver behandling innan montering. Vi använder tjärfärg i kulörerna svart, grå, röd, brun eller ockra. Väljer du en färgad gärdsgård kan du medvetet välja en färgad eller obehandlad grind eller portal, du avgör själv vad du vill ha.

Tillbehör

Vi tillverkar även produkter som:

  • Stätta, en typ av övergång över gärdsgård
  • Lösingar för sopkärl
  • Humlestör
  • Stöd för slingerväxter
  • Buskstöd
  • Stolpar
Testa grind visuellt
 
Kostnadsfri offert