<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=347797399525638&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

BLOGG

REPARATION & ÅTERUPPBYGGNAD AV GÄRDSGÅRD

Posted by Susanne Wilhelmsson on 2020-03-03 17:03

Ibland behöver ett befintligt staket repareras, byggas om eller byggas upp på nytt. Ibland är anledningen självklar ibland sker oförutsedda händelser. Förutom att bygga gärdsgård jobbar vi med reparation och återuppbyggnad av gärdsgård, något som är uppskattat av flera anledningar. I denna blogg lyfter vi tre olika kunders utmaningar och hur vi löste utmaningen.

Read More

Topics: Service på gärdsgård, Stormskadad gärdsgård, gärdsgård, reparation av gärdsgård

SE ÖVER DIN GÄRDSGÅRD INFÖR VINTERN

Posted by Susanne Wilhelmsson on 2016-10-21 11:03

Att köpa en gärdsgård är en investering. Tillverkad med rätt material, på rätt sätt och i bra mark står den i minst 30år och genom att vårda investeringen går det att skapa förutsättningar för att förlänga hållbarheten ytterligare. Hur gärdsgården ser ut med tiden beror nämligen på många olika saker. Så klart virkets kvalité och ålder, den hantverksmässiga metod som gärdsgården byggdes med, om den byggts med stödjande stöttor osv. Utöver det påverkas liksom allt annat utomhus av olika saker, väder och vind eller yttre skada från exempelvis oss människor. 

Read More

Topics: Gärdsgårdsservice, Service på gärdsgård

STORMSKADAT STAKET: REPARATION AV GÄRDSGÅRD EFTER STORMSKADOR

Posted by Susanne Wilhelmsson on 2016-08-17 10:53


Att köpa en gärdsgård är en investering. Tillverkad med rätt material, på rätt sätt och i bra mark står den i minst 30år men det kan så klart hända saker under åren. Liksom allt annat utomhus påverkas gärdsgården av yttre omsändigheter, allt från sättningar i marken, väder och vind till plogskador eller annan skada från oss människor. Vi vill kort berätta hur naturens krafter påverkade en av våra kunder och vad man kan göra för att ändå rädda och vårda sin investering.

Read More

Topics: Gärdsgårdsservice, Service på gärdsgård, Stormskadad gärdsgård

VÅRDA DIN GÄRDSGÅRD FÖR FÖRLÄNGD HÅLLBARHET

Posted by Susanne Wilhelmsson on 2016-06-03 17:40

Förr i tiden skötte kanske drängen på gården eller någon bonde om byns gärdsgårdar,
såg till att räta upp dem om traktorn från grannbyn hade backat in i den eller bytte ut ett par vidjor som en ko hade gnagt sönder. Det var en tid då man synade gärdsgårdarna regelbundet och vårdade dem ömt. Nu är det nya tider! Yrkesrollen finns liksom inte kvar, få har det på sin arbetsbeskrivning att faktiskt ge lite omtanke och kärlek till gärdsgården. Men du – hos oss gör vi det! Gärdsgårdsservice är en del av vår omtanke. 

Att köpa en gärdsgård är en investering. Tillverkad med genuint material, på rätt sätt och i bra mark står den i minst 30år och genom att vårda investeringen går det att skapa förutsättningar för att förlänga hållbarheten ytterligare.

Read More

Topics: Gärdsgårdsservice, Service på gärdsgård

Om bloggen

Jämtgärsgård tillverkar gärdsgårdar med tillhörande grindar och portaler för hand enligt gammal hantverkstradition. Med rötter i Jämtland och ett unikt råmaterial, senvuxen gran från jämtländska skogar, bygger och binder vi gärdsgård på plats. I vår blogg vill vi öka kunskapen om gärdsgårdar, vad man kan tänka på inför att köpa en eller för att vårda sin gärdsgård och i största allmänhet sprida vår passion för det genuina gärdsgårdshantverket.

Följ bloggen

Inlägg